Lansarea Centrului Tehnologic Agricol „Land Protection” în raionul Florești satul Ciripcău

Lansarea Centrului Tehnologic Agricol „Land Protection” în raionul Florești satul Ciripcău


Activând de mai bine de 17 ani pe piața din Republica Moldova ca distribuitor de inputuri, compania IMEXAGRO în curînd va lansa cel de-al treilea Centru Tehnologic Agricol „Land Protection” în raionul Florești satul Ciripcău.

În acest context, Centrul Tehnologic Agricol „Land Protection”, de rînd cu celelalte Centre deja date în exploatare, vine în ajutorul producătorilor agricoli mici și mari, oferindu-le:

  • Instruire în domeniul agricol;
  • Consultanță în domeniul agricol;
  • Produse de uz fitosanitar de calitate;
  • Semințe de soiuri și hibrizi cu potențial genetic înalt;
  • Fertilizanți de bază și foliari;
  • Tehnologii agricole de succes.

Centrul dispune de o sală de conferințe unde vor avea loc întîlniri cu specialiști calificați cu scop de instruire și dezvoltare personală în domeniul agricol. La fel, în cadrul centrului va fi și o sală de expozitiție a produselor noastre unde orice persoană va avea posibilitatea să facă cunoștință cu produsele comercializate de către companie.

Totodată în preajma centrului vor fi amplasate depozite de ultima generație pentru păstrarea produselor de uz fitosanitar, semințelor și fertilizanților.

În același timp ne-am propus să demonstrăm eficacitatea produselor noastre prin amenajarea în preajma centrului a loturilor demonstrative cu organizarea ulterioară a Zilelor Cîmpului pentru scoaterea în evidență a rezultatelor în condițiile Republicii Moldova.

Alte știri

ORFEU, WG - tratați semințele de porum...

Detalii

Imexagro a inaugurat la Briceni primul C...

Detalii

Abonează-te la newsletter-ul nostru